Ifbb.lv » JAUNUMI
27/10/2023 
Latvijas sportiste Regīna Mandrika tiek kronēta par IFBB Absolūto Pasaules čempioni Fit model disciplīnā.
IFBB Pasaules čempionāts Fit model disciplinā, kas no 21.oktobra līdz 23.oktobrim notika Lietuvas galvaspilsētā Viļņa, pulcēja vairāk kā 90 sportistus no 15 valstīm - Latvijas, Polijas, Ķīnas, Dienvidāfrikas, Rumānijas, Igaunijas, Lietuvas, Kazahstānas, Norvēģijas, Somijas, Argentīnas, Ukrainas, Čehijas, Slovākijas un Spānijas.
21 gadu jaunā rīdziniece Regīna Mandrika, tika pieteikta gan junioru, gan pieaugušo kategorijās. Spēcīgā konkurencē starp labākajām pasaules fit model sportistēm, Regīna izcīnīja divas zelta medaļas un IFBB Pasaules čempiones titulu pieaugušo kategorijā Fit Model +172cm un Fit Model junioru vecuma grupā.
3/10/2023 
Svinīgi noslēdzies IFBB Starptautiskais turnīrs fitnesa sporta veidos “Rīgas Pērle 2023” ar Latvijas sportistu dubultuzvaru absolūtajā vērtējumā.
Pagājušo svētdien Rīgā norisinājās IFBB Starptautiskais kauss fitnesa sporta veidos “Rīgas Pērle”. Turnīru organizēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija, tās prezidentes Kristīnes Vederņikovas vadībā. Pasākumu finansiāli atbalstīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.
28/07/2023 
IFBB STARPTAUTISKAIS KAUSS "RĪGAS PĒRLE 2023"
IFBB INTERNATIONAL CUP "RIGA PEARL 2023"
16/05/2023 
Latvijas fitnesa sportiste Regīna Mandrika tiek kronēta par IFBB Absolūto Eiropas čempioni fit model disciplīnā.
IFBB Eiropas čempionāts fitnesā un bodibildingā, kas no 3.maija līdz 9.maijam notika Spānijas pilsētā Santa Susanna, pulcēja vairāk kā 1200 sportistus no 44 Eiropas valstīm. Sacensības noritēja četras dienas, dažādās vecuma kategorijās un vairāk kā 15 fitnesa sporta veidos. Tika vērota liela konkurence visās sporta disciplīnās, kur lielākais skaits sasniedza 30 sportistu bikini kategorijās.
24/04/2023 
Rīgā noslēdzās krāšņākās pasaules līmeņa sacensības fit model disciplīnā.
Aizvadīto nedēļas nogali, Rīgā, modernajās “ATTA Centre” telpās noslēdzās IFBB Pasaules Fit Model kauss. Skaistākais pasaules līmeņa šovs izcēlās ar profesionālu organizāciju, lielisku skatuvi, izsmalcinātiem apbalvojumiem, atlētisku un skaistu sportistu klātbūtni. Pasākumu organizēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija prezidentes Kristīnes Vederņikovas vadībā. Pasākums tika līdzfinansēts ar LR Izglītības un zinātnes ministrijas un Latvijas Sporta federāciju padomes atbalstu.
1 2 3  » »»
PARTNERI UN ATBALSTĪTĀJI
Latvijas Bodibildinga, Fitnesa un Bodifitnesa Federācija
Copyright © 2010 LBFBF
e-pasts: ifbb@ifbb.lv
Izstrādāts - Esteriol design & development